HPE Byggerådgivning kan hjælpe dig med din byggeledelse. Vi er gode til at stå for koordinationen mellem de forskellige faggrupper på byggepladsen. På denne måde er du sikret, at der er styr på alle faggrupper. Det er en opgave, vi gerne overtager for bygherrer. Vi har nemlig forståelse for, at der er mange ting, der skal gøres. Det er ikke nemt at stå for dem alle sammen selv. Vi kan give dig rådgivning med høj værdi, så du får det bedste ud af dit byggeprojekt.

Som byggeleder står vi for kontrahering mellem de forskellige faggrupper på byggepladsen. Vi hjælper altså med at koordinere de forskellige faggrupper, så det hele kommer til at passe sammen. Alle ledere for de forskellige faggrupper kommer altid til at vide, hvornår der er behov for dem på byggepladsen. På denne måde kommer byggeriet til at foregå problemfrit og uden kaos.

Vi kan også kontrahere med de rådgivere, leverandører og entreprenører, du måtte have. På denne måde kan vi stå for mange af de aftaler, du skal lave, når du skal have gang i dit byggeri. Der er rigtig mange mennesker involveret i et byggeprojekt. Vi kan derfor overtage nogle af dem for dig. Vi tager selvfølgelig altid en snak med dig, inden vi laver aftaler.

Byggeledelse – i Aalborg og resten af Nordjylland

Hos HPE Byggerådgivning arbejder vi i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi kan derfor hjælpe dig, lige meget hvor i Nordjylland du skal have lavet dit næste byggeprojekt. Vi kan sørge for din byggeledelse, hvor vi håndterer alle de daglige udfordringer, der måtte være på byggepladsen.

Vi har over 30 års erfaring inden for flere dele af byggeri. Derfor har vi et godt kendskab til dansk byggeskik og alment, teknisk fælleseje. Vi kan derfor give dig professionel og praktisk rådgivning med høj værdi.

Som byggeleder på dit byggeprojekt kan vi stå for styring af tidsplaner, økonomihåndtering og meget andet. På denne måde kan du lægge en del af dit store ansvar over på os. Vi koordinerer med alle faggrupper på byggepladsen, så alting kommer til at gå efter planen. Vi holder dig altid løbende opdateret, så du stadig har et overblik over byggeriet, og hvordan det skrider frem.

HPE Byggerådgivning giver rådgivning til både private og almene bygherrer til en rigtig god pris. Har du spørgsmål eller vil du høre mere, så kontakt os på tlf.: 20 24 74 11 eller på mail: hpe@hpebr.dk.