HPE Byggerådgivning ApS er startet 1. januar 2023 – men indehaver Henrik Petersen er dog ikke helt ny i branchen, og har med en lang karriere som entreprenør, det helt rigtige og erfaringsmæssige afsæt til at yde kompetent vejledning i alle projekttyper.

Kompetent og alsidig erfaring fra byggebranchen

Med baggrund i en uddannelse som tømrer og senere Bygningskonstruktør BTH, har Henrik Petersen gennem 34 år i byggebranchen arbejdet i virksomheder som, Svend Aage Christiansen A/S, Rasmussen & Stisager, Skanska og senest i HP Byg A/S, som adm. Direktør og medejer.

Henrik har arbejdet med alle entrepriseformer og med stor grad af produktion med egne håndværkere.

En uundværlig rådgiver at have med i processen

Siden 2000 har Henrik været med til at udvikle mange byggerier, både som fag- hoved og totalentreprenør, fra et meget tidligt stade, og i et tæt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører.

Altid med fokus på kvalitet, bygbarhed, budgetsikkerhed og en god kommunikation i en uhøjtidelig tone, parterne imellem, frem til aflevering til den aftalte tid.

Med kompetent erfaring, værdigrundlag, struktur og procesorientering, kan Henrik bidrage positivt til de opgaver kunderne står overfor.

Kontakt os her

Opgaveløsning med kvalitet, struktur, procesorientering og god kommunikation i en uformel tone

Har du brug for kompetent rådgivning?

Vi står altid til rådighed. Kontakt os via telefon eller mail.

HPE Byggerådgivning

    +45 2024 7411
    hpe@hpebr.dk