Overskrift

Hos HPE Byggerådgivning giver vi rådgivning til både almene og private bygherrer. Vi hjælper med at skabe overblik, om det er nybyggeri, ombygning eller noget helt tredje. Leder du derfor efter en byggerådgiver i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, så giv os endelig et kald. Vi står altid klar til at hjælpe.

Som byggerådgiver i Aalborg kan vi hjælpe med flere opgaver. Vi hjælper jer gerne gennem hele byggeprocessen eller i få faser. Det kommer helt an på, hvad I har brug for vores rådgivning til. Vi kan blandt andet lave projektledelse gennem flere faser. Det kan blandt andet være gennemførsel af lokalplaner eller hjælp i skitsefasen. Vi kan derfor rådgive jer fra idefasen af projektet, eller vi kan hjælpe i løbet af processen. Det kommer helt an på, hvor I har brug for vores rådgivning.

Hos HPE Byggerådgivning kan vi også hjælpe med at dække hele processen. Det kan blandt andet være opgaver som projektledelse, tilsyn, kvalitetssikring og den endelige aflevering. Med vores entreprenørvinkel kan vi blandt andet sikre bygbarhed og budgetsikkerhed. Vi kan derfor også hjælpe jer gennem hele byggeprocessen og sørge for, at alle jeres aftaler bliver overholdt. Vi sørger for, at I altid leverer det bedste resultat i den bedste kvalitet – og til tiden.

Byggerådgiver Aalborg – fag-, hoved- og totalentreprise

Hos HPE Byggerådgivning kan vi også rådgive om fag-, hoved- eller totalentrepriser på jeres byggeprojekt. Som byggerådgiver i Aalborg kan vi derfor hjælpe dig som privat eller almen byggeherre på flere måder.

Hos HPE sætter vi ordentlighed og kvalitet højt. Derfor kan vi rådgive jer inden for entrepriser i en uformel tone. Vi giver rådgivning, der giver værdi inden for både kvalitet, procesorientering, struktur og altid igennem god kommunikation. Vi kommer i hele Nordjylland, så du kan gøre brug af vores rådgivning, lige meget hvor du er i regionen.

HPE Byggerådgivning giver rådgivning til både private og almene bygherrer til en rigtig god pris. Har du spørgsmål eller vil du høre mere, så kontakt os på tlf.: 20 24 74 11 eller på mail: hpe@hpebr.dk.