Overskrift

Er du bygherre og har brug for rådgivning til dit næste byggeprojekt? Så står vi ved HPE Byggerådgivning klar til at give dig bygherrerådgivning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for byggebranchen. Derfor forstår vi alle sider af et byggeprojekt. Vi kan derfor hjælpe dig med flere aspekter af dit næste byggeprojekt.

Hos HPE Byggerådgivning sætter vi kvalitet og ordentlighed højt. Vi sørger altid for at et byggeprojekt bliver lavet i høj kvalitet, og derfor også at det bliver lavet ordentligt. Vi har respekt for alle fag inden for et byggeprojekt og står derfor klar med rådgivning inden for alle sider af dit byggeri. Vi kan rådgive dig, om du skal lave et nybyggeri, en ombygning eller en renovering.

Vi kan rådgive dig inden for mange dele af et byggeri. Det kan være projektledelse, strategier, kontrahering og meget mere. Vi kan hjælpe dig gennem hele projektet, eller hjælpe dig gennem dele af byggeprojektet. Det kommer helt an på, hvor meget du har du for hjælp til, og hvad du har brug for vores hjælp til. Vi hjælper både private og almene bygherrer. Så vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Bygherrerådgivning – i Aalborg og resten af Nordjylland

Når du har brug for bygherrerådgivning, står vi ved HPE Byggerådgivning altid klar til at hjælpe. Vi kommer i hele Nordjylland, så vi kan hjælpe dig lige meget hvor du har brug for os. Vi kan hjælpe dig med mange former for rådgivning.

Vi kan hjælpe dig med projektledelse. Projektledelse kan være inden for flere ting. Vi kan blandt andet hjælpe med projektledelse inden for projektforslag og skitser. Det kan være inden for gennemførelse af lokalplaner. Det kan også være inden for tidsstyring og økonomistyring. Vi kan også hjælpe med tilsyn, kvalitetssikring og aflevering.

Vi kan også hjælpe med kontrahering af de forskellige dele af byggeprojektet. Det kan være andre rådgivere, entreprenører og leverandører. Vi kan hjælpe med mange former for bygherrerådgivning.

HPE Byggerådgivning giver rådgivning til både private og almene bygherrer til en rigtig god pris. Har du spørgsmål eller vil du høre mere, så kontakt os på tlf.: 20 24 74 11 eller på mail: hpe@hpebr.dk.