Overskrift

Når man laver et byggeri, sker det nogle gange, at to eller flere parter ikke kan blive enige. Derfor kan én af parterne bede om, at der bliver lavet et syn og skøn i sagen. Hvad parterne kan være uenige om kan blandt andet være kvaliteten af arbejdet eller begrundelsen for en ekstraregning. Uanset hvad grunden er, så kan vi ved HPE Byggerådgivning være skønsmand på byggeriet.

En skønsmand laver et skøn og syn af byggeriet ved at lave en teknisk, uvildig vurdering. Skønsmanden gennemgår alt materiale fra parterne i sagen. Så bliver alle parter i sagen indkaldt til møde, hvor sagen og spørgsmål gennemgås. Så bliver selve besigtigelsen foretaget. Til sidst laver skønsmanden en skønserklæring. På baggrund af denne kan de involverede parter nu enten indgå et forlig eller anlægge sagen til voldgiftsretten.

Hos HPE Byggerådgivning tilbyder vi at være skønsmand inden for byggeri. Vi tilbyder også alment byggesyn på bygninger. Dette kan blandt andet være i forbindelse med en påtænkt renovering eller ved 1 års eller 5 års gennemgange af bygningen. Det kommer helt an på, om du skal have skøn og syn eller du har brug for rådgivning inden for byggesyn af din kommende eller nuværende bygning. Vi står altid klar til at hjælpe. Vi arbejder altid grundigt og ærligt.

Syn og skøn – HPE som byggeteknisk rådgiver

HPE Byggerådgivning kan bruges til syn og skøn af byggeri. Vi uddannet fra Voldgiftsnævnet inden for syn og skøn. Vi har derfor de rigtige kvalifikationer for at kunne lave en uvildig besigtigelse og skønserklæring. Du er derfor sikker på at få rådgivning og syn med høj værdi.

Hos HPE Byggerådgivning har vi over 30 års erfaring inden for flere håndværksfag. Vi har derfor et godt kendskab til alment teknisk fælleseje og dansk byggeskik. Derfor er du sikret en både professionel, samt praktisk rådgivning, inden for alt du har brug for rådgivning til.

Vi udfører vores arbejde på bedste, mest professionelle vis. På denne måde er alle parter sikret, at det bliver gjort ordentligt. Ordentlighed, flid og kvalitet er nemlig noget, vi vægter rigtig højt hos HPE Byggerådgivning.

HPE Byggerådgivning giver rådgivning til en rigtig god pris. Har du spørgsmål eller vil du høre mere, så kontakt os på tlf.: 20 24 74 11 eller på mail: hpe@hpebr.dk